O nama

alt

Tvrtka DVA d.o.o. osnovana je 22. prosinca 1995. godine u Splitu kao nastavak obiteljske tradicije u izradi kamina duge više od 75 godina. Osnovna djelatnost tvrtke su specijalni građevinski radovi - izrada ili ugradnja kamina i dimnjaka te popratni radovi.

 

U nastojanju da našim klijentima pružimo uslugu na najvišem nivou, pažljivo pratimo nove trendove i prilagođavamo se zahtjevima današnjeg vremena, objedinjujući tako znanje koje se prenosilo s koljena na koljeno s novim tehnologijama.

 

Tvrtka DVA d.o.o. danas se može podičiti partnerskom suradnjom s više renomiranih proizvođača kamina, peći i sistema dimnjaka. Partnerski odnosi s tim tvrtkama rezultat su pažnje koju smo godinama pridavali tome da naši poslovi budu obavljeni kvalitetno i na zadovoljstvo naših klijenata.

 

Tvrtka DVA d.o.o. surađuje sa sljedećim renomiranim proizvođačima:

 

GRUPPO PIAZZETTA - Poznata talijanska grupacija koja se bavi proizvodnjom kaminskih ložišta na drvo, pelete i plin, obloga za kamine, kaminske peći na drvo ili pelete (brendovi PIAZZETTA i SUPERIOR), štednjak na drvo, krušnih peći, roštilja, otvorenih ložišta i drugih proizvoda. Ono što posebno ističe proizvode tvrtke PIAZZETTA, osim vrhunske kvalitete, su i neke jedinstvene karakteristike kao primjerice zagrijavanje prostora ispuhivanjem toplog zraka u razini poda te uporaba patentiranog materijala grupe PIAZZETTA - ALUKER® koji ima bolje karakteristike od šamota ili gize. Ponosni smo što možemo na našem tržištu ponuditi proizvode tvrtke PIAZZETTA koji se ističu vrhunskom kvalitetom i jedinstvenim rješenjima.

 

KINGFIRE - Talijanski proizvođač kaminskih ložišta i obloga za kamine.

 

SCHIEDEL - Poznati proizvođač sistema dimnjaka koji nudi široku paletu proizvoda vrhunske kvalitete - UNI dimnjaci od šamotne cijevi, Advance - keramičke cijevi, ICS - troslojni  inox dimnjak, Kerastar- keramički dimnjak izoliran kamenom vunom i obložem inoxom, te Prima + i Prima1 - sanaciski dimnjaci.  Uporabom kvalitetnih Schiedel proizvoda u izvođenju radova garantiramo našim klijentima zadovoljstvo i besprijekornost.

 

Imamo i vlastiti proizvod - kapa dimnjaka - za koji smo primili nagradu za inovaciju. Osmišljvanju novih rješenja i proizvoda pridajemo veliku pozornost pa smo sigurni da ćemo u našoj ponudi u budućnosti imati još vlastitih proizvoda.Sa zadovoljstvom najavljujemo otvorenje izložbenog salona gdje ćete moći razgledati dio naše ponude - proivode Piazzetta, Schiedel i vlastite proizvode, te se detaljno informirati kod našeg stručnog osoblja. Otvorenje izložbenog salona najavljujemo za travanj/svibanj 2014. godine.


Kamin u Vili Ferić – Split, Meje 1936.
Otvoreni Kamin u Grand hotel Lav – Podstrana 2006.

DVA d.o.o.

Mob: 091 505 7581
e-mail: vinko.sore@gmail.com

OIB: 39640319021
IBAN: HR7923400091100083761

Certifikati